top of page

Bij LVER staat resultaat voorop. Wij transformeren graag samen met jou jouw huid in de best mogelijke versie van zichzelf. 

 

Inzicht hebben in jouw huid is daarom de eerste & belangrijkste stap. Door middel van een uitgebreide huidanalyse bij je eerste bezoek kunnen we jouw huidtype en huidproblemen bepalen. We schrijven ook een aangepaste huidroutine voor thuis uit voor je zodat je thuis aan de slag kan met jouw ideale producten. Immers is 70% van je resultaat dankzij je huidverzorgingsroutine thuis. Van zodra we weten hoe jouw huid eraan toe is, is het belangrijk om eerst je huid in balans te krijgen. Is de talgproductie in evenwicht? Is je vochtgehalte in je huid op peil? Eens deze 2 zaken in orde zijn, kunnen we straffer gaan werken op de huidproblemen zoals veroudering, pigmentatie & acné. 

 

Tijdens je 6 wekelijkse verzorging in het instituut geven we jouw huid de boost die het nodig heeft en werken we aan de hand van maskers en peels tot in de diepere huidlagen. Heb jij een hardnekkig pigment, acné(littekens) of veroudering van de huid die je zo snel mogelijk wilt aanpakken en vervagen? Dan stellen we samen met jou een kuur samen die jouw huid en zelfzekerheid in no time weer doet stralen.  

Maak je geen zorgen, we begeleiden je graag vanaf het begin tot het einde. Wij bekijken samen met jou welk merk, welke producten & welke verzorging het best voor je geschikt zijn en waarmee jij het snelst en efficiëntst jouw gewenste resultaat behaald. 

 

IMG_5216_jpg.jpg

uitgebreide huidanalyse
met huidverzorgingsroutine & plan van aanpak

3 soorten lichten, 10 beelden 

De enige manier om inzicht te krijgen in de diepere huidlagen van jouw huid. 

Op basis van deze kennis stellen we voor jou een plan van aanpak op waarmee je efficiënt jouw huid kan transformeren naar de huid waarvan je droomt. 

bottom of page