top of page
oiMW8xxQ.png

3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven.

 

HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

Stap 1: reiniging + peeling

Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

Stap 2: extractie + hydratatie

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Stap 3: insluizing + bescherming

Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

 

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk bevredigende stralende huid te bekomen. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

 

De verschillende HydraFacial verzorgingen (incl. gratis huidanalyse Lightskin™)

Signature HydraFacial (45 min)

Je huid wordt diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd door onze superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

Deluxe HydraFacial (60 min)

Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken met de boosters of ledlicht.

Platinum HydraFacial (75 min)

Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd wordt. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. 

 

Personaliseer jouw Hydrafacial met de HydraFacial PERK (10 min) 

Dankzij de gepatenteerde roller-flex technologie bieden we je onmiddelijk resultaat.

Perk Lip exfolieert je lippen en maakt ze voller dmv. sleutelingrediënten zoals pepermuntolie en pioenextract.

Perk Eye schudt de delicate huid rond de ogen wakker om haar te verhelderen, strakker te maken en de hydratatie te behouden. 

HydraFacial™ = Just the thing for you!

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Ook voor jou ligt zo’n droomhuid binnen handbereik. Boek nu je afspraak in om zelf te ervaren wat HydraFacial™ kan betekenen voor jouw huid.

lecDtUaw.jpeg
bottom of page